Ponastavitev gesla

Vaši rezultati iskanja

Pogoji najema

Splošni pogoji najema spletne strani rib-rent.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen oddaji avtodomov uporabniku. Upravlja jo podjetje SANITAR d.o.o. , s sedežom podjetja na naslovu Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana, v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej najemnik . Ob registraciji v spletno rezervacijsko stran obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do najema. Splošni pogoji najema obravnavajo delovanje spletne strani rib-rent.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in najemnikom.

-varščina 1100€ (VW California), 900€ (Pla 440)
-priprava avtodoma 100€ (VW California), 120€ (Pla 440).

40% akontacija ob potrditvi, preostali znesek plača do 20 dni pred prevzemom, varščina se plača vsaj en dan pred prevzemom.

-strošek odpovedi 50€

-če je najem odpovedan do 20 dni pred začetkom najemnega obdobja- plača najemnik 40% vrednosti najema,

-če je najem odpovedan do 10 dni pred začetkom najemnega obdobja- plača najemnik 60% vrednosti najema,

-če je najem odpovedan manj kot 10 dni pred dnevom začetka najemnega obdobja-100% vrednost najema,

-če najemnik avtodoma ne prevzame, se to smatra kot odpoved po začetku tranjanja najema in si najemodajalec pridržuje pravico do zadržanja celotnega zneska najema,

-če najemnik na lastno željo prekine potovanje prej, kot je določeno v pogodbi, mu najemodajalec ob vrnitvi ni dolžan povrniti zneska najema za preostanek trajanja najema avtodoma.

Po 15h na dan najema, če ni drugače dogovorjeno, na naslovu Prijateljev trg 9, 1310 Ribnica.

Vrnitev do 10h, na naslovu Prijateljev trg 9, 1310 Ribnica, če ni drugače dogovorjeno.

Mora imeti dopolnjenih vsaj 23 let in posedovati veljavno vozniško dovoljenje vsaj tri leta, ravno tako ne smejo imeti statusa mladi voznik.

 

1. Plačilo po predračunu

2. Plačilo preko sistema Paypal

3. Plačilo z karticami

 

Ponudnik naročniku izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in najemniku dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

 

Navedene cene na spletni strani so nepreklicne in veljajo samo ob rezervaciji preko interneta, zato lahko pri nekaterih avtodomih pride do odstopanja cen. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene na spletni strani vsebujejo 22% ddv.

Naročila in računi najemnikov so shranjeni na sedežu podjetja ter so najemnikom dosegljivi preko pisnega zahtevka. Zahtevek za dvojnik lahko najemnik v pisni obliki pošlje na naslov podjetja ali na elektronski naslov info@rib-rent.si

 

Spletna stran rib-rent.si zraven prodaje artiklov omogoča tudi oddajo mnenj o avtodomih, ki je namenjeno medsebojni komunikaciji najemnikov z namenom izmenjave uporabniških izkušenj z avtodomi. Na spletnih straneh ni dovoljeno zasmehovati in žaliti avtodomov ali drugih uporabnikov. Vsakdo ima pravico do svojega mnenja. V primeru, da se z nekom ne strinjate, to izrazite z argumentirano repliko. Prepovedano je ščuvanje k verski, rasni, seksualni, nacionalni, politični ali kakšni drugi nestrpnosti. Prosimo vas, da ne uporabljate neprimernih izrazov in vas vabimo, da pozitivno sodelujete pri kakovosti medmrežne komunikacije. Objava povezav na druge spletne strani niso dovoljene in si pridržujemo pravico do odstranitve takšnih objav. Oglaševanje, prodaja, komercialne raziskave brez soglasja lastnika spletnega mesta rib-rent.si niso dovoljene in bodo odstranjene. Uporabniško ime in geslo, ki ga uporabnik uporablja za registriran dostop, je uporabnik dolžan varno shraniti in zaščititi pred zlorabo! Uporabniki sami odgovarjajo za vsebino, ki jo napišejo.

Vozilo je potrebno vrniti s polnim rezervoarjem goriva. V nasprotnem primeru se polnjenje zaračuna 25€ in znesek manjka goriva. V primeru zamude pri vrnitvi najetega vozila do ene ure se zaračuna zamudnina 50€ in nato vsaka naslednja ura 50€.

V vozilu je prepoved kajenja.

Pred rezervacijo si preberite najemno pogodbo.

PREKORAČITEV – MAKSIMALNI PREVOŽENI KILOMETRI

VW California- do 300km/dan

Happy PLA 440- do 350km/dan

Prekoračitev se zaračuna 0,30€/km

Moderatorji skrbijo za nemoteno komunikacijo med uporabniki ter po potrebi pomagajo pri uporabi sistema. Moderatorji bodo vsebino, ki ne upošteva pravil obnašanja uporabnikov in ni primerna za objavo na spletnem mestu rib-rent.si ali žaljive pripombe po lastni presoji odstranili.

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani rib-rent.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije.

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@rib-rent.si

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Vsa besedila in fotografije na straneh in podstraneh domene rib-rent.si so last Sanitar d.o.o..,  ter se jih brez izrecnega dovoljenja ne sme kopirati ali razmnoževati.

Ponudnik ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z določbami 32.člena ZIsRPS.

Elektronska povezava na platformo SRPS vam je na voljo tukaj

Ponudnik lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih strani, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne strani, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani rib-rent.si. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Pogojev najema začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Uporabnik, ki se s spremembami in/ali dopolnitvami teh Pogojev najema ne strinja, mora v roku osmih dni od objave obvestila o spremembi in/ali dopolnitvi Pogojev najema preklicati svojo registracijo, sicer se po izteku tega roka šteje in nasproten dokaz ni dopusten, da uporabnik spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev najema sprejema. Preklic registracije se naredi tako, da uporabnik s pisno izjavo ponudniku sporoči preklic.

Za vsa vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu info@rib-rent.si 

Sanitar d.o.o.

Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana

Matična številka: 5544106000

Davčna številka: SI27444040

info@rib-rent.si